Nyinnflyttet

Nyinnflyttet?

Så du har akkurat mottatt nøklene til din nye leilighet her i Borettslaget 4 Blocks? Gratulerer! For å spare deg litt frustrasjon og leting, har vi her samlet et par ting som kan være nyttige å få med seg.

 1. Les ordensreglene og vedtektene for Borettslaget 4 Blocks

  Det er greit å få en rask oversikt av hva som forventes av deg fra de naboene dine. For å gjøre det enklest mulig å få denne oversikten, har vi gjort ordensregler og vedtekter tilgjengelig på nett. De er hverken lange eller kompliserte – og er der for at du skal ha kjennskap til dine rettigheter og plikter. Les om ordensreglene her og finn vedtektene her.

 2. Praktisk rundt innflytting

  Når du skal flytte inn, er det ofte mye møbler og esker som skal flyttes på. Bor du i Breigata 12/18/20 kan det være nyttig å kjøre bilen inn i garasja, og da ta ting rett inn i heisa derfra. Person-porten er også ganske bred, over 1 meter, og der får du det meste gjennom.

  Som unntak kan du be om tilgang til å kjøre bil inn i bakgården. Bakgården må være fri for biler til normalt da det er lekeplass for barn og adgangsveg for utrykningskjøretøy som brann- og sykebil. Om du skal flytte kan du, mot å betale et gebyr, få tilgang til kjøreporten dersom det er ledig – men husk at du må be om tilgang i god tid (helst en uke før og minst tre dager) og det er aldri lov å parkere biler i bakgården, kun av- og pålessing.  Les mer

 3. Bestill skilt til postkasse og ringeklokke

  En fin fasade gjør underverker for helhetsopplevelsen av borettslaget. Vel, det hjelper i alle fall. Vi ønsker derfor at ingen bruker klistrelapper, teip, tusj eller andre hjelpemidler for å si hvor man bor – men i stedet bestiller skilt via de korrekte partnerne. Finn denne informasjonen på samlesiden for nyttig info.

 4. Send en mail til forretningsfører med kontaktdetaljene dine

  Hvis det oppstår en situasjon der borettslaget trenger å kontakte deg, er det viktig at de riktige opplysningene er registrert hos styret. Send en e-post til forretningsfører med andelsnummer, telefonnummer og din e-postadresse. Kontaktinfo til forretningsfører finner du på Kontakt-sida.

 5. For leietagere

  Har du leid en leilighet i Borettslaget 4 Blocks, kan du ta en titt på utleie-sidene våre. Der har vi samlet informasjon som er greit å vite for deg som leietager.

 6. Skal du pusse opp?

  Les mer informasjon om oppussing.

  Sjekk ut resten av siden

  Denne siden inneholder veldig mye informasjon som er praktisk for deg som beboer. Ta deg en titt rundt og bli kjent, så finner du igjen det du trenger når du trenger det.