Nyinnflyttet

Nyinnflyttet?

Så du har akkurat mottatt nøklene til din nye leilighet her i Borettslaget 4 Blocks? Gratulerer! For å spare deg litt frustrasjon og leting, har vi her samlet et par ting som kan være nyttige å få med seg.

 1. Les ordensreglene og vedtektene for Borettslaget 4 Blocks

  Det er greit å få en rask oversikt av hva som forventes av deg fra de naboene dine. For å gjøre det enklest mulig å få denne oversikten, har vi gjort ordensregler og vedtekter tilgjengelig på nett. De er hverken lange eller kompliserte – og er der for at du skal ha kjennskap til dine rettigheter og plikter. Les om ordensreglene her og finn vedtektene her.

 2. Bestill skilt til postkasse og ringeklokke

  En fin fasade gjør underverker for helhetsopplevelsen av borettslaget. Vel, det hjelper i alle fall. Vi ønsker derfor at ingen bruker klistrelapper, teip, tusj eller andre hjelpemidler for å si hvor man bor – men i stedet bestiller skilt via de korrekte partnerne. Finn denne informasjonen på samlesiden for nyttig info.

 3. Send en mail til OBOS med kontaktdetaljene dine

  Hvis det oppstår en situasjon der borettslaget trenger å kontakte deg, er det viktig at de riktige opplysningene er registrert hos styret. Send en e-post til oef@obos.no med ditt andelsnummer, telefonnummer og din e-postadresse. Det kan være situasjoner der vannskader oppstår på dagtid, og styret får vite om dette. Da vil vi gjerne kontakte eierne av leilighetene som kanskje er rammet, fremfor at de kommer mange timer etterpå til en mindre hyggelig opplevelse.

 4. For leietagere

  Har du leid en leilighet i Borettslaget 4 Blocks, kan du ta en titt på utleie-sidene våre. Der har vi samlet informasjon som er greit å vite for deg som leietager.

 5. Sjekk ut resten av siden

  Denne siden inneholder veldig mye informasjon som er praktisk for deg som beboer. Ta deg en titt rundt og bli kjent, så finner du igjen det du trenger når du trenger det.