Ny bakgård, ballspill og kjøreport

Etter en lengre periode med arbeid har vi endelig fått tatt over første halvdel av bakgården, området foran rekkehusa Breigata 14.

La beplantning få gro

Det er nå mye flott beplantning, fra hekker til trær og nytt gressdekke. Vi minner om at dette må ha ro for å kunne gro. For at dette skal gå fint, må vi insistere på:

  1. Ikke riv av grener fra trær og hekk.
  2. Kast søppel i søppeldunkene, ikke på gresset.
  3. Ikke løp gjennom hekker.
  4. Sykling på gress er ikke tillatt.
  5. Hunder kan ikke gå fritt på gresset.

Vi minner om at dersom beplantningen skades, vil dette medføre vesentlige kostnader for borettslaget å rette opp. Med andre ord – ser du noen løpe gjennom eller på annen måte ødelegge beplantningen uten å si ifra, ser du på mer kostnader som alle i borettslaget må betale.

Ballspill er forbudt i bakgården

Jamfør skilting må vi minne om at ballspill er forbudt i bakgården. Vi får stadig klager fra våre naboborettslag om dette da det er til stor plage for dem. All form av ballspill er forbudt i bakgården, men heldigvis er det mange flotte ballbinger for både fotball, basket og annet bare to kvartal unna.

Kjøreporten må holdes låst

Kjøreporten mellom Breigata 12 og Breigata 18 er låst med hengelås. Denne hengelåsen skal til enhver tid være låst, uavhengig av om man «bare skal lesse av noen møbler».

Vi har stadige problemer med at porten står åpen, og i ytterste konsekvens må styret vurdere å permanent låse av porten. Dette vil gjøre flytting vesentlig vanskeligere, og er naturligvis ikke noe vi ønsker å gjøre – men om situasjonen ikke bedrer seg har vi lite valg.