Internett og kabel-TV

Fra 1. november vil den kollektive avtalen med Get ha gått ut, og alle beboere som ønsker TV-signal må velge leverandør. Lynet skal i uke 41 installere gratis internett for alle i borettslaget

I tråd med vedtak fra generalforsamlinga går den kollektive avtalen med Get ut den 1. november i år. De beboere som ønsker å ha TV-signal etter dette anbefales å avtale med en leverandør i god tid før denne fristen.

Det er nå mulig å ha TV-signal via internett, om man ønsker det. Borettslaget har inngått avtale med Lynet om at alle beboere skal få gratis 2 megabit internettlinje. I forbindelse med dette skal Lynet gjøre installasjon i uke 41 (10.-15. oktober).

Alternativer for TV-signal etter 1. november:

  1. RiksTV over internett. Lynet og RiksTV har samarbeid om levering av TV-signal, og RiksTV har gitt borettslaget spesialpriser. Tilbudet med priser og bestillingsside er tilgjengelig på egen nettside. RiksTV garanterer at alle bestillinger som gjøres i løpet av uke 41 og starten av uke 42 vil få levert utstyr i god tid før Get fjerner signalet. Er du usikker, kan du legge inn bestilling og så kontakte kundeservice.
  2. Individuell avtale med Get. Get har planer om å ringe alle beboere i løpet av uke 41 for å tilby TV-signal via de.
  3. Andre internett-baserte leverandører som f.eks. snap.tv, som leverer TV-signal til Studentsamskipnaden i Oslo med mer.

Merk at dersom du velger alternativ 3 (internett-basert TV fra andre enn RiksTV), må du sørge for å ha kraftig nok nettlinje. Velger du RiksTV over internett, sørger Lynet for at du får den hastigheten du trenger til dette signalet.