Nyheter mai 2019

Nyheter mai 2019

Våren har kommet og vi gjør vårt ytterste for at vårt borettslag skal være et hyggelig sted å bo. Her er litt info om hva vi jobber med og hva som skjer den nærmeste tiden.

Dugnad

7 mai kl. 18.00 inviterer vi til dugnad i Borettslaget. Vi hadde en svært vellykket dugnad i høst og oppmøtet var stort. Vi fikk gjort en rekke oppgaver som vi ellers hadde måttet leie hjelp til eller at de ikke hadde blitt utført.

Møt opp og ta gjerne med arbeidshansker/gummihansker. Vi skal tømme vaktmesterrommet igjen for hensatte møbler og gjenstander. Det skal lukes ugress, kostes og rakes. Vi skal plante litt i krukker. Vi skal også vaske takterrrassene slik at det er fint om du kan ha klar bøtte og vaskeutstyr om dette er en oppgave du kan bidra med.

Har du forslag til arbeidsoppgaver vi bør få gjort så send oss gjerne en mail til styret.4blocks@gmail.com innen søndag 5 mai.

Vi setter opp liste og fordeler oppgavene når vi møtes. Oppmøtested utenfor inngangen til Breigata 18. Etter dugnaden byr vi på kaffe og brus. På forrige dugnad hadde to av andelseierne bakt kake. Veldig hyggelig om noen også vil bake noe å ta med denne gangen også.

Container

Vi har bestilt container og bur for elektrisk avfall. Container kommer 6. mai, og tømmes igjen 7 mai. 7. mai er den forbeholdt hensatte gjenstander som er mellomlagret i vaktmesterrommet. 8 mai vil vi få ny container og da kan alle kaste avfall. Dette er en fin mulighet til å få ryddet boder m.m. På grunn av brannfare ber vi de av dere som har boder hvor det er svært fullt eller rotete om å rydde og vurdere om det er noe som kan kastes. Styret kan pålegge andelseiere å rydde boden og vi vil måtte følge dette opp i tiden fremover som følge av HMS krav.

Generalforsamling

Vi avholder generalforsamling mandag 13 mai kl. 18:00 på Forandringshuset på Grønland. Adressen er Grønlandsleiret 41.

Innkallingen ble sendt 12 mars. Vi ettersender i løpet av kort tid sakspapirer.

Dyrehold

Vi har fått klager fra andelseiere på de finner hund og katteavføring på plen og på terrasser. Vi ber alle som har hund om å IKKE lufte disse i bakgården. Har du katt så sørg for at katten har kasse og ikke gjør fra seg på terrasser og plen.

Støy i bakgården

Det er vår i lufta og det er hyggelig å invitere venner og familie til sammenkomst på terrassen. Husk at du bor tett på andre naboer og at det skal være ro i gården etter kl.. 21.00. Vi ber om at det respekteres at andre har små barn, skal på jobb tidlig og at alle ønsker en god natts søvn.

Varme

Det begynner å nærme seg sommer og varmen i radiatorer vil derfor bli skrudd av mandag 20 mai. Den settes på igjen til høsten.

Takterrasser

Vi har nå satt møbler også på takterrassen i Breigata 18. Det er nå to sittegrupper på terrassen både i B18 og B20 samt tre sittegrupper på terrassen i B12. Vi håper dette inviterer til mer bruk av våre fantastiske takterrasser. Barn kan ikke leke på takterrassene uten følge av voksne. Husk å rydde etter at du har benyttet terrassen og ta med søppel. Vær spesielt oppmerksom på å ikke legge igjen matrester. Røyker du så bruk askebeger – ikke kast sigarettsneiper ned fra terrassene. Dette kan også skade membran på sidene av terrassene og forårsake vannskade nedover i etasjene. Husk at takterrassene er åpne i tiden fra kl. 08.00 – 22.00.