Kontainer og rydding i ganger og trapperom

Vår 4 og siste kontainer siden mandag fjernes i morgen etter lunch. Har du noe mer stående i leiligheten eller i en bod så ber vi deg skynde deg å få det ned i kontaineren. Vi vurderer om det er behov for ny el avfallsbur avhengig av om det kommer mer el avfall.

Vi har nå fått ryddet takterasser samt ganger og trapperom. Det var en god del ting lagret rundt omkring. Vi ber om at dere hjelper oss å holde orden slik at det er god fremkommelighet om det skulle bli behov for brannvesen eller ambulanse samt at det ser pengere ut og er lettere å holde rent. Husk også at vi har beboere som er bevegelseshemmet og beboere med tvillingvogn/barnevogn.

Noe av det som stod igjen i ganger, trapperom og bodarealer var ting tidligere beboere har satt igjen. Vi håper hver og en av dere kan bistå å holde orden i borettslaget på en best mulig måte. Ikke sett igjen ting i ganger og trapperom. Vaktmester har fått beskjed om at alle slike ting skal fjernes. Ser du noen som setter igjen noe så minn de på at det kan settes i boden til neste gang vi har container.

Vi alle vil gjerne ha lavest mulig felleskostnader og da må vi alle bidra til et best mulig og hyggelligst mulig miljø både ute og inne

Styret vil også skryte av mange flinke barn og ungdommer som har hjulpet oss å rydde søppel i bakgården og å levere tilbake bysykler som var satt igjen i gården vår. Tusen takk til dere supre barn og ungdom som har hjulpet til. Håper dere foreldre kan hjelpe oss og bidra til et rent og pent utemiljø også fremvoer.

Husk å merke sykkelen din i dag. Har du ikke merket den vil vaktmesteren trolig fjerne den i morgen eller en av de nærmeste dagene.

Har du innspill til styret må du gjerne ta kontakt på vårt mailskjema.